Menu

Slagerij nili's

Home / Over ons

nili's winkel

Over Ons

NIEK CLAREBOUT

Niek Clarebout heeft zijn opleiding tot slager-traiteur gevolgd in de slagerijafdeling van het Instituut voor voeding “Ter Groene Poorte” in Brugge. Hier is hij in 2006 afgestudeerd als slager, en in 2007 na een specialisatiejaar als Slager-Traiteur. Hij volgde stage in verschillende zaken, waaronder Slagerij Dierendonck in Sint-Idesbald en Traiteur Navarin in Sint-Andries. Na zijn opleiding heeft hij ervaring opgedaan in verschillende zaken, waaronder Slagerij Jan te Nieuwpoort, Hoeveslagerij T’ Wilgenhof te Bredene en Keurslagerij Boddez te Middelkerke alvorens hij in november 2012 de stap heeft genomen zijn eigen zaak te starten samen met zijn vrouw Lies in thuisstad Veurne.


LIES DUFOUR

Lies Dufour heeft haar opleiding gevolgd in de Hotelafdeling van het Instituut voor voeding “Ter Groene Poorte” in Brugge. Hier is zij in 2006 afgestudeerd als kok/kelner en in 2007 na een specialisatiejaar als Sommelier/Maître d’Hotel. Ze volgde stage in restaurant Hof ter Eycken te Ninove, Restaurant/Hotel Du côté des Olivades in de Provence, Restaurant Kelderman te Aalst en Restaurant Het Kapittel ( Crowne Plaza hotel ) te Brugge. Na haar opleiding heeft ze gewerk in Hotel Burlington & Hotel Excelsior ( C-Hotels ) te Oostende en Middelkerke alvorens ze samen met haar man Niek in november 2012 de stap heeft gezet Slagerij Nili’s te starten.


NILI’S

We leerden elkaar op school kennen, zijn ondertussen al meer dan 10 jaar samen, en we zijn de trotse ouders van onze zoontjes Leon en Gust. Eén van de meest gestelde vragen is dan ook waar onze naam eigenlijk vandaan komt...en eigenlijk is het heel logisch. Wij wouden graag een korte, krachtige & verfrissende naam die paste bij onze nog jonge leeftijd. De naam Nili’s is dan ook gewoon de samenvoeging van onze beide voornamen, een idee’tje van de mama van Niek. Wij zijn de zaak gestart met het idee terug te keren naar de “ouderwertse” beenhouwerij, waar het verse product, authenthieke smaken en een warme sfeer in de winkel centraal staan, maar dan wel in een moderne setting. We hechten hier dan ook heel veel belang aan en staan telkens klaar om onze klanten met open armen te ontvangen en Topkwaliteit te leveren, elke keer opnieuw.